България / Интересно / Рали Новини / събития

Приморско ще е домакин на V-ти Национален оф-роуд събор от 6 до 9 септември

Над 3000 участници и гости се очакват на традиционния, V-ти Национален оф-роуд събор, организиран от форума OFFRoad-Bulgaria.com, със съдействието на 4х4 клуб “Приморско” и списание OFF-road.BG. Домакин за трети път ще бъде плаж “Перла” в черноморския ни курорт Приморско.

V-ти Национален оф-роуд събор за пореден път ще събере на едно място любители на оф-роуда от цялата страна и чужбина, които ще изкарат 4 незабравими дни, пълни с емоции. Първите гости се очакват още на 5-и септември, а целият следващ ден ще е отреден за настаняване на участници и гости, както в хотелите наблизо, така и в палатковия лагер, който ще бъде изграден в горичката зад плаж “Перла”. На 6-и вечерта предстои откриване и дегустации на всякакъв вид храни и напитки.

На 7 септември в 11 часа е началото на традиционното състезание с джетове Jet Ski Primorsko, което ще събере близо 50 любители на високите скорости по вода. Следобедът ще има игри с гостите като майсторско управление на 4х4 автомобил с кофа вода на предния капак, теглене на джип и т.н. Вечерта се предвиждат различни сбирки на клубове по интереси.

На 8 септември сутринта ще има дамско оф-роуд състезание, тип “траял”, като подгрявка преди същинската надпревара “Приморско 4х4 2012”, на чиито старт в 15 часа се очакват над 30 автомобила 4х4. В 20 часа вечерта ще бъде официалното награждаване от всички мероприятия. След това, на 9 септември, участниците в V-ти Национален оф-роуд събор ще се разделят до следващото голямо събитие, но след като първо задружно почистят плажа и зелените площи край него.

Мястото, на което ще се проведе V-ти Национален оф-роуд събор “Приморско 2012” е възможно най-добре подбраното, предвид все още течащия по това време туристически сезон, комбиниран с официалните празници. Плаж “Перла”, освен че ще е домакин на проявата и ще приюти стотици фенове на оф-роуда от цялата страна, също така е доста посещавано място от туристи. За доброто настроение на всички ще бъде изградена кетъринг зона с музика, където ще се провеждат игри с публиката с много награди. Кетъринг фирма ще се погрижи скарата и бирата да не свършат, а вечер всички заедно ще се забавляват с DJ партита.

Comments are closed.