АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / тунинг

Prindiville Design Indomitable G на базата на G63 AMG

Prindiville_Design_Indomitable_G_63_amgБританската тунинг компания Prindiville Design представи новата си творба Indomitable G. Машината представлява тунингован Mercedes G63 AMG, в който е изсипано доволно количество карбон.

Indomitable G е с карбонов боди кит от 30 части, който включва нови брони, ревизирана решетка и променени пространства около фаровете. Всъдеходът има също и нов капак, разширени колесни арки и нови странични стъпенки. Карбон е изпозлван също за дръжките на вратите, капаците на огледалата, въздухозаборниците на предните калнижи и покривалото на резервната гума.

Prindiville_Design_Indomitable_G_63_amg (15)В интериора на Indomitable G щедро, но стилно, са използвани фина кожа, алкантара, както и дърво, метал и, разбира се, карбон.

За задвижването на карбоновия Indomitable G се грижи 5,5-литровият V8 двигател на G63 AMG, който е оборудван с оптимизиран електронен контролен блок и спортна изпускателна система. Благодарение на модификациите, към базовата максимална мощност са добавени още 50 конски сили.

Цената на уникалния всъдеход започва от около 340 000 евро, а от Prindiville Design, заявиха, че Indomitable G ще се произведе в доста ограничена серия.

Comments are closed.