ГАЛЕРИИ / Интересно / събития

Пролетна сбирка на Duster Adventure Club

dacia_duster_adventure_club_spring_2015Втората сбирка на Duster Adventure Club събра собственици и любители на Dacia Duster на 16 май край Копривщица. За втори пореден път, Dacia България, заедно с Димитър Илиев и екипа на Safety Driving Academy, бяха подготвили за участниците вълнуващо офроуд трасе с много изненади по пътя.

Тематичният офроуд маршрут „По стъпките на Апостола“, специално организиран от Safety Driving Academy за Duster Adventure Club, премина през планински хижи, величествени паметници и спиращи дъха природни красоти. Всички участници се увериха в сигурността и стабилността на Dacia Duster, преминавайки през различни типове предизвикателства. Автомобилите стигнаха безпроблемно до върха, където се разкриха незабравими гледки от красотата на Средна гора.

dacia_duster_adventure_club_spring_2015 (6)Участниците в събитието на Duster Adventure Club спряха за кратка почивка до хижа „Бунтовна“, където участваха в специално организирана игра, в която с помощта на изследователските си умения се сдобиха с интересни награди.

След предизвикателен 30-километров преход, автомобилите достигнаха до язовир Пясъчник, където участниците обсъдиха изминалия ден – преживяванията, игрите, споделиха впечатления за Duster и маршрута. Димитър Илиев и екипът на Safety Driving Academy, от своя страна, дадоха полезни наставления и препоръки за каране в офроуд условия, които да подготвят Duster Adventure Club феновете за следващото събитие.

Duster Adventure Club е инициатива на Dacia България за създаване на общност на родните собственици и любители на Dacia Duster

Comments are closed.