Fiskars / Gerber / Outdoor / къмпинг / МАГАЗИН

Промо: брадва Fiskars X7 + нож Gerber Paraframe + точило Xsharp

fiskars_129010_x7_gerber_paraframe_xsharp_offroadbgСписание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят специалния промо подаръчен комплект, включващ брадва Fiskars X7, сгъваем нож Gerber Paraframe Fine Edge и точило Fiskars Xsharp за брадви и ножове.

Новият промо комплект от Fiskars и Gerber ви предлага три незаменими инструмента от водещите световни производители, при това, на уникално ниската цена от 99 лв. Така, ако закупите комплекта ще спестите 55 лв. или над 35% от стойността на всеки продукт, закупен поотделно.

Какво включва новият промо комплет на Fiskars и Gerber:

Брадва Fiskars X7
Втората по големина брадва на Fiskars е идеална за универсални дейности, свързани с рязане и сечене. Брадвата е подходяща за туристи, планинари, къмпингари, ловци, катерачи и други, които обичат заниманията на открито. Fiskars X7 е изключително практична за носене/поставяне  в раницата, палатката, джипа, караваната, лодката и т.н.
Брадвата има перфектен баланс между глава и дръжка за най- безопасна, удобна и ефективна употреба. Изключително леката и издръжлива ръкохватка FiberComp минимизира умората и прави брадвата практически нечупливa. Повърхността с оптимална противоударна структура гарантира удобен, здрав захват, а извитият като кука край на ръкохватката помага брадвата да не се изплъзва от ръката.
Fiskars X7 е с пластмасова кания за лесно носене и съхранение. Теглото на брадвата е 640 гр, а дължината й е 355 мм.

Нож Gerber Paraframe Fine Edge
Както останалите ножове от серията Paraframe, родоначалникът й е със заключваща система за безопасност frame-lock, възможност за отваряне с една ръка и щипка за колан. Paraframe е лек, компактен издрав сгъваем нож, изработен от яка неръждаема стомана, подходящ за ежедневна употреба, независимо дали режете картони в офиса или дялкате клони в гората.
Дължина 17,8 см, на острието – 7,65 см, сгънат – 10,43 см; тегло – 74 гр.

Точило Fiskars Xsharp
Уникалното точило Fiskras Xsharp не само е носител на наградата за дизайн Red Dot, но и сърдечно препоръчвано от клиентите на финландската марка като универсален и функционален инструмент.
Fiskars Xsharp представлява 2 точила в 1. Точилото с търкалящ се керамичен камък е с указани заточващи улеи за брадви и ножове, както и с оптимизиран ъгъл на заточване за остриета с лесен за използване механизъм.Редовната употреба поддържа вашите брадви и ножове Fiskars заточени и безопасни.
дължина 165 мм, тегло 90 гр.

Цена на артикулите поотделно – 154 лв. Цена на комплекта – 99 лв. (купи от нашия Offroadshop)

Комплектът Fiskars X7 + Gerber Paraframe + Xsharp може да бъде закупен от нашия офис на адрес София, бул. Тодор Александров, бл. 127 Б (жк Илинден до кино Арена – Запад). Може да поръчате и на тел. 02 962 7142.

Предлагаме безплатна доставка за населени места с офиси на Тип Топ Куриер.

ВИЖТЕ И КЪМПИНГ КОМПЛЕКТА FISKARS 129012 С БРАДВА X5, НОЖ К40 И ТОЧИЛО XSHARP

Comments are closed.