АВТО 4x4 / тунинг

Range Rover Harris Tweed Edition от Kahn (галерия)

Kahn определено обичат да се заиграват с автомобилния интериор и да го преобразяват почти до неузнаваемост. Range Rover Harris Tweed Edition  е идеален пример за това. Най-важната съставка за успешните проекти на тунинг фирмата са специалните материали и комбинация от тях, които използва, и в този проект отново присъства такава иновация.

Естествено, заигравки има и с външния вид на Range Rover Harris Tweed Edition. Всъдеходът е боядисан в черен перлен цвят и е с аеродинамичен пакет, включващ нова броня, 3D мрежа на решетката, прагове със стилизирани отвори, стъпенки и променена задница с интегриран дифузьор.

Тунерите са монтирали и известната си изпускателна система от неръждаема стомана с 4 ауспуха, както и 22-инчови джанти RS в цвят сив мат.

В интериора откриваме туийд пакетът , който е използван за предните и задните седалки в комбинация с лакирана кожа с перфорации. Стилни апликации от дърво са използвани на няколко места, а часовникът на инструменталното табло е декориран с кристали Сваровски.

Comments are closed.