АВТО 4x4 / премиери

Range Rover представя Evoque Autobiography в два варианта

range_rover_evoque_autobiography_dynamicLand Rover ще представи Range Rover Evoque Autobiography на автомобилния салон в Женева след няколко дни. За пръв път в историята на компактната машина ще има такова ниво на оборудване, а нещо повече – предвидена е още една, дори по-сериозна версия в лицето на Autobiography Dynamic.

Върховият Evoque Autobiography Dtnamic се задвижва от 4-цилиндров, 2.0-литров турбо-бензинов агрегат, развиващ 285 к.с. и 400 Nm, което е с 45 к.с. и 60 Nm повече от този на „базовия“ върхов модел. Дизеловата опция включва агрегат със 190 к.с. Двигателите са куплирани с подобрена 9-степенна ZF автоматична трансмисия. И докато активното 4х4 задвижване е опционално за кросоувъра, моделът Evoque Autobiography Dynamic ще е със стандартна такава.

Окачването на напиления всъдеход ще е с регулируеми амортисьори, по-твърди пружини и различна геометрия. За спирането ще отговарят 350-милиметрови предни спирачни дискове. Друга иновация в Evoque Autobiography е InControl Apps система, която осигурява директна връзка със смартфони и дава възможност за контролирането им от екрана на автомобила. В купето на подобрения Evoque ще видим обновена кожена облицовка, предлагана в шест различни цвята. Седалките разполагат с подгряване и обдухване и четири цветови опции. При версията Dynamic ще видим и нов екстериорен цвят phoenix orange.

Comments are closed.