АВТО 4x4 / премиери

Skoda Superb Combi Outdoor: по-големият Scout идва на пазара

skoda_superb_combi_outdoor-1Skoda Superb Combi Outdoor е новата модификация към комби версията на чешкия флагман. Идеята на автомобилния производител е да предложи комфортен модел, пригоден за разнообразна употреба, който да може да бъде управляван по-ефективно и извън асфалтираните пътища. Така пореден модел на групата VAG влиза в специфичния сегмент „комби на кокили“, където вече са се настанили Passat Alttrack, Audi Allroad A4 и A6, както и Octavia Scout.

skoda_superb_combi_outdoor-2Новата оф-роуд визия Superb Combi Outdoor ще е опция за почти всички двигателни вариации на модела. Пакетът включва груби пластмасови панели на предната и задната брони, арките на калниците и долната част на вратите. Предната броня ще е с по-големи отвори и по-големи кръгли халогени. Пакетът ще се предлага за всички Superb модели с 4х2 и 4х4 задвижване без GreenLine варианта.

Както комбито, така и седанът на Superb наложиха нова мода в средния клас автомобили. Отличната товароносимост и обем на купетата, и приличното съотношение цена/качество правят Skoda предпочитан избор. Все повече и повече клиенти предпочитат Superb, чиито общи продажби надхвърлиха 100 000. Предвид успеха на посестримата Octavia Scout, от Skoda вярват, че и новия Superb Combi Outdoor ще стане пазарен хит.

Comments are closed.