АВТО 4x4 / концепции

Ще видим бъдещия Mitsubishi Pajero на салона в Токио?

MITSUBISHI_pajero_Concept_GC-PHEV2Три концептуални автомобила ще представи Mitsubishi на автосалона в Токио през ноември. Сред тях 2 нови SUV и мислим, че ще видим бъдещия Mitsubishi Pajero или негов наследник. С помощта на новия дизайнерски подход, отличаващ се с характерните за SUV сигурност и функционалност, тези три модела демонстрират @earth TECHNOLOGY – новите технологии на MMC от следващо поколение, базирани на концепциите за отговорно отношение към околната среда, удоволствие от шофирането и устойчиво и безопасно функциониране на автомобила.

MITSUBISHI_pajero_Concept_GC-PHEVMITSUBISHI Concept GC-PHEV  (Grand Cruiser) – първият от трите концептуални модела – е SUV от следващо поколение, използващ PHEV система на задвижване с един мотор (plug-in хибриден електромобил). GC-PHEV е с интегрираната система S-AWC (Super All Wheel Control) на MMC за контрол на динамиката, а самото име Grand Cruiser ни говори за пълноразмерен всъдеход. Т.е. новото Mitsubishi Pajero или негов наследник. Предстои да разберем…

MITSUBISHI Concept XR-PHEV е компактен SUV от следващо поколение, оборудван с лека и високоефективна PHEV система с предно задвижване, отличаващ се със значително подобрени екологични характеристики. MITSUBISHI Concept XR-PHEV е пъргав автомобил с дизайн, наподобяващ спортно купе.

MITSUBISHI Concept AR е компактен MPV (мултифункционален автомобил) от следващо поколение, който се отличава едновременно с мобилността на SUV и характерното за MPV пространство за пътници.

Представената тийзър картинка изглежда обещаващо. Дали наистина ще видим бъдещия Mitsubishi Pajero ще разберем в края на ноември.

Comments are closed.