АВТО 4x4 / премиери

Ще видим Mitsubishi Outlander 2016 на 2 април

2016_mitsubishi_outlander_facelift_1Международното автомобилно изложение в Ню Йорк бе избрано за дебюта на Mitsubishi Outlander 2016. Фейслифтът на средноразмерния SUV ще е първият автомобил на Mitsubishi, който ще дебютира с новия дизайнерски стил на компанията. Освеженият модел ще бъде представен на пресконференция на 2 април.

В новия Mitsubishi Outlander, според производителя, са направени над 100 технологични и дизайнерски подобрения, включително ново, мощно и динамично екстериорно оформление, по-добри характеристики по време на движение – в резултат на понижени нива на шума, повече комфорт, по-добро управление, по-пъргава реакция, по-изразителен и същевременно по-функционален интериор.

2016_mitsubishi_outlander_facelift_2Новият Mitsubishi Outlander 2016 демонстрира акцента, който компанията отново поставя върху стила, съвършенството и цялостното удоволствие от шофирането. Моделът идва в момент, в който японците обявиха, че се отказват да правят наследник на седана Lancer, а ще се фокусират изцяло върху създаване и развитие на кросоувър и SUV модели.

Comments are closed.