рали Breslau / Рали Новини

Силно българско участие в Balkan Offroad Rallye 2015

bor2015bgteamsweb (1)Два дни преди старта на международния оф-роуд маратон Balkan Offroad Rallye 2015, стартовият списък е ясен на 99%. Над 100 машини от цяла Европа ще минат през стартовата арка в центъра на София в събота, 19 септември. Сред пъстрия керван от мотоциклети, ATV-четириколки, автомобили и камиони, ще се откроят и редица силни български участници.
На старта пред храм-паметник „Александър Невски” ще приветстваме близо 15 родни машини, в няколко категории. Традиционно, най-масово е българското участие в клас „крос-кънтри”, където са почти всички наши екипажи. С автомобил ще видим първия българин, завършил рали „Дакар” и победител от Балкан Офроуд Рали – Петър Ценков (Opel Antara RR) с навигатор Иван Маринов, също победителите от BOR Десислав Славчев и Маргарита Стайнова (Mercedes), кметът на Тетевен Милен Милев с копилот Цветан Цветанов, Димитър Ничев и Гергана Калинова (Toyota FJ), Ивайло Върбанов и Георги Антов (Mitsubishi), Дончо Цанев и Ива Бонева (Proto), Петър Минчев и Ивайло Николов (Mitsubishi), както и Иван Раев и Виктория Попйорданова (Dacia).

bor2015bgteamsweb (5)С UTV бъги ще ни представят Цанко Цанков и Зорница Тодорова, а с ATV-четириколка ще стартират Васил Томов и Стоян Козаров. Единственият български екипаж в клас „екстремен” ще бъде Свилен Максимов – Делян Димитров с Jeep Cherokee.

Припомняме ви, че официалният старт на Balkan Offroad Rallye 2015 ще бъде на площада пред храм-паметник „Александър Невски” в София на 19 септември (събота) от 11 часа. Следобед ще бъде и стартът на първия специален етап от Бистрица до Боровец.

Balkan Offroad Rallye 2015 стига до вас с подкрепата на MONSTER ENERGY

Comments are closed.