АВТО 4x4 / концепции

Skoda Superb Scout идва догодина?

skoda_superb_scout_render1Холандска медия твърди, че в недалечно бъдеще на пазара ще се появи Skoda Superb Scout. Оф-роуд версията на комби модела на новия Superb, ще се различава от конвенционалния си събрат по повишения клирънс, пластмасовите защитни панели в долната част на купето и по-големите колела.

Със сигурност, бъдещата Skoda Superb Scout ще се предлага базово със задвижване на четирите колела и стоманени защити под купето и малко променени предна и задна брони. Чешкото „комби на кокили“ може би ще има доста общи неща с представения в Женева „братовчед“ Volkswagen Passat Alltrack, от който би могло да заеме системата XDS+, прилагаща спирачно усилие към вътрешните за завоя колела, за по-добро управление.

skoda_superb_scout_render2Важно е да се знае, че през лятото се очаква премиерата на конвенционалния комби модел на новия Superb, а сравнявайки нещата с Octavia Scout, която се появи година след конвенционалното комби, можем да очакваме новия Skoda Superb Scout на пазара в средата на 2016 година.

*Представените изображения на очаквания Skoda Superb Scout са компютърни рендери на независим дизайнер

Comments are closed.