АВТО 4x4 / премиери

Скоро очакваме на пазара новите Great Wall Hover H6 и Voleex C20R

Great Wall Hover H6 е ново поколение SUV, който привлече погледите на посетителите на автосалона в Пловдив в края на септември. Този високопроходим автомобил, който съвсем скоро ще се предлага на българския пазар, се задвижва от съвременен комън рейл дизелов двигател с обем 2 литра, мощност от 143 к.с., максимален въртящ момент от 310 Нм и 6-степенна скоростна кутия.

Great Wall Hover H6 e с изразени офроуд възможности. Модерният външен дизайн и просторният и комфортен интериор го превръщат в практичен SUV, подходящ както за града, така и за дълги пътувания извън него. При Hover H6 са използвани едни от най-модерните технологии за управление, комфорт и сигурност, което гарантира безопасно и удобно шофиране. Моделът е отличен с 5 звезди на C-NCAP тест за безопасност, като качеството му е подчертано и от редица награди, включително и отличието „Модел на годината” за 2012 г. в Китай. Автомобилът е и №1 по продажби в азиатската страна.

Great Wall Voleex C20R е представител на компактните кросоувъри. Това е многофункционален градски автомобил с висока степен на безопасност и най-съвременни технологии, като притежава и оф-роуд възможности. Great Wall Voleex C20R се откроява с много спортни елементи, които са характерни за SUV автомобилите. Безопасността се гарантира от електрическа система за сервоусилване на волана (EPS), спирачен асистент (BA), дискови спирачки на четирите колела, АBS + EBD, две въздушни възглавници, електрически огледала за обратно виждане, електронен имобилайзер на двигателя, заден парк асистент и много други.

Задвижването на Great Wall Voleex C20R е поверено на бензиновия VVT бензинов двигател с обем от 1,5 литра и мощност от 97 к. с. Впечатляващият пътен просвет е 172 мм и гарантира безпроблемно справяне с реалната градска среда и доста предизвикателства извън пътя. Стандартно Great Wall Voleex C20R е с 16-цолови алуминиеви джанти.

Освен високопроходимите модели, скоро на българския пазара се очаква и седанът Great Wall Voleex C30. Моделът се откроява с 510 литра багажно пространство. Задвижването е поверено на изцяло алуминиевият VVT бензинов двигател с обем 1,5 литра и 97 к. с. и 5-степенна ръчна скоростна кутия.

One Comment