Sonim / МАГАЗИН

Специални цени за телефони Sonim XP3 Quest Pro от списание OFF-road.BG

Списание OFF-road.BG ви предлага екстремния телефон Sonim XP3 Quest Pro на специална цена до изчерпване на количествата.

Създаден да работи дори и в най-неблагоприятните условия, Sonim XP3 Quest Pro е отговор на желанието на клиентите ни за изключително устойчив телефон, съчетаващ първокласни характеристики заедно с прочутата здрава конструкция и издръжливост на Sonim.

Неподражаемата защита на усиленото стъкло Gorilla Glass, използвано в Sonim XP3 Quest Pro, отново вдига летвата за екстремна устойчивост. Телефонът гарантира продължителен живот на батерията (до 18 часа разговори и 1500 часа в standby режим) и предлага, успоредно с други екстри, A-GPS, мощно LED фенерче и различни JAVA приложения, отговарящи на нуждите на всеки запален турист или строител. XP3 Quest Pro продължава традицията на Sonim за ултра устойчиви телефони. Моделът е солидна и надеждна “линия на живота” за хора, работещи и/или забавляващи се в екстремна среда.

Промо цена: 680 лв. (вместо 759 лв.)

Sonim XP3 Quest Pro вече е изчерпан и не се предлага на пазара! Вижте актуалната гама на Sonim!

Всички телефони Sonim са с тригодишна гаранция. Предлагаме безплатна доставка с куриер на територията на България. Посочените цени са с ДДС.

Представените модели може да закупите от редакцията на списание OFF-road.BG в София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда “Юнг 3”. Допълнителна информация на тел. 0896 833 822, e-mail: reklama@offroadbg.net

2 Comments