Outdoor / Интересно / събития

Списание OFF-road.BG на изложение „Лов, Риболов, Спорт“ в София

offroadbg_lov_ribolov_sport_sofia_2014Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG ви канят на традиционното изложение „Лов, Риболов, Спорт“, което ще се проведе от 10 до 13 април 2014 година в зала 5 на Интер Експо Център в София, бул. Цариградско шосе.

Изложението „Лов, Риболов, Спорт“ ще предложи много емоции и забавления на посетителите. Като част от мероприятието, за любителите на ловните породи, на 12 април ще се проведе Киноложка изложба, организирана от Българския републикански киноложки съюз (БРКС).

Всеки посетител на „Лов, Риболов, Спорт“ ще има възможност да участва в анкетната игра и да спечели: калъф за ловна пушка, воблер, корда, шапка, фенер, патрондаш сред много други специални награди.

Почитателите на стрелбата с лък ще могат да премерят сили в специалната шатра на Багатур. На щанда на Българския ловно-рибарски съюз (БЛРС) ще бъдат изложени трофеи на ловните дружинки от страната. Симулаторът SIMFISH отново ще привлече вниманието на всички – чрез специална компютърна програма всеки посетител на изложбата ще може да тества своите умения в улова на големи риби. Традиционно ще бъде изградено специалното прозрачно стрелбище за стрелба с въздушна пушка на ВИП Оръжейни комплекси.

Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG традиционно ще вземат участие със собствен щанд на изложението. При нас ще може да вземете пропуснат стар беой на любимото списание, да направите своя абонамент или просто да си побъбрим. Offroadshop.BG ще ви предложи най-новите и актуални модели удароустойчиви телефон CAT и Sonim, ножиове и инструменти Herbertz, Puma, Fiskars, Gerber и серията за оцеляване Bear Grylls. Ще може да намерите и богата гама оф-роуд аксесоари като колани, китове, компресори, шекели и др. на водещия доставчик Gladiator Offroad-Technik.

Тези и още много неща ще откриете на щанда на списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG по време на изложението „Лов, Риболов, Спорт“ от 10 до 13 април 2014 в Интер Експо Център (Булгарреклама) в София. Очакваме ви!

Comments are closed.