priroda_lov_ribolov_plovdiv_2014Списание OFF-road.BG ви кани на изложението „Природа, Лов, Риболов“, което ще се проведе от 18 до 23 март в палата 3 на Международен панаир Пловдив. Форумът се провежда от 1995 година насам, като събира на едно място ловни и дивечовъдни стопанства, регионалните дирекции по горите, производители и търговци на риболовно оборудване, ловно оръжие и муниции, дрехи, екипировка и принадлежности, издатели на литература с ловна и риболовна тематика.

Традиционно, списание OFF-road.BG ще участва със собствен щанд на „Природа, Лов, Риболов“. Ще може да ни откриете на щанд 3N5 във вътрешната част на палата 3. При нас ще откриете нови истари броеве на списанието, както и голяма част от продуктите ни за оф-роуд и свободно време на водещи производители като CAT, Pentax, Fiskars, Gerber, BioLite, Silva, Sonim, GoPro, Ion, Herbertz, Puma, Gladiator Offroad-Technik и др.

Акцент на изложението „Природа, Лов, Риболов“ тази година ще бъде алтернативният туризъм/ Различни проекти ще бъдат обсъждани на деловите форумите „Природа, Лов, Риболов“ и Изложба на общините. Участници в тях ще демонстрират възможности за екотуризъм, ловни и риболовни излети, фотолов и приключения, културно-исторически и поклоннически дестинации. Проектите обхващат близки райони и съчетават по няколко атракции.

„Природа, Лов, Риболов“ се провежда под егидата на Министерството на земеделието и храните, със съдействието на Изпълнителната агенция по горите и Съюза на ловците и риболовците в България. Паралелно в Международния панаир Пловдив ще се състоят още четири прояви, ориентирани към дома, свободното време, хобито и модата. Това са Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна  пролет“ (19-23 март), Европейският панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, който показва нови колекции облекла, обувки, трикотаж за възрастни и деца (20-23 март), Италианският фестивал на красотата и прическата (21-23 март) и Киноложките изложби (22-23 март).