Gerber / МАГАЗИН

Списание OFF-road.BG представя ножове и инструменти Gerber + серия за оцеляване Bear Grylls

gerber_bear_grylls_offroadbg_2014Списание OFF-road.BG представя на вашето внимание ножове и мулти инструменти Gerber и серия за оцеляване Gerber Bear Grylls.

Ножовете и инструментите за оцеляване на открито на Gerber Legendary Blades са достъпни и в България. Над 70 години продуктите на този световен лидер не само помагат в спортовете и пребиваването сред дивата пустош, а дават на човека увереност, че може да се справи с абсолютно всичко. Изобретателност, внимание към детайла, доживотна гаранция – това са белезите, които отличават Gerber.

Представяме ви и серията екипировка и инструменти за оцеляване Gerber Bear Grylls. Партньорството между Gerber, с тяхната 70 годишна история в производство на ножове и Беър Грилс – със солидния му опит във всякакви приключения и оцеляване на открито, създава неповторима колекция от ножове, инструменти и екипировка.

От времето, когато е бил в Британските Специални Части SAS, през изкачването на Еверест и накрая до уникалното телевизионно шоу за оцеляване – Беър знае какво означава да оцеляваш в екстремни ситуации. Всеки продукт от тази Серия за Оцеляване е внимателно проектиран от Gerber и Беър, за да може да бъде използван безкомпромисно във всички условия и ситуации.

Разгледайте и изберете най-актуалните продукти на Gerber от списание OFF-road.BG в нашия онлайн магазин Offroadshop.BG!

Comments are closed.