Интересно / събития

Списание OFF-road.BG ви кани на ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ в Пловдив

От 28 март до 1 април, палата №3 на Международния панаир в Пловдив за пореден път ще бъде домакин на специализираното изложение ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ. Събитието се организира от Международен панаир Пловдив съвместно с Изпълнителна агенция по горите и Съюз на ловците и риболовците в България.

Както всяка година, списание OFF-road.BG ще участва на изложението със собствен щанд. При нас ще може да видите най-новите продукти на ножове и мулти инструменти Gerber (включително новостите от серията Bear Grylls), камери GoPro и аксесоари за тях, уникалните телефони Sonim и различни аксесоари за оф-роуд. Естествено, ако сте пропуснали някой от последните ни броеве, ще може да го закупите на преференциална цена, както и ще може да направите своя абонамент за любимото списание.

ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ е утвърден форум на фирми, институции, сдружения и специалисти, свързани с горското стопанство, дивечовъдни и рибовъдни дейности; с облагородяването на природата, с опазването на резерватите. По време на ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ производители и търговци на ловно-рибарски и спортни принадлежности осъществяват делови контакти, срещат се с многобройни посетители и клиенти.

Изложението е привлекателно за изкушените от лова и риболова, за ценителите на ловните трофеи, за туристите и за любителите на конния спорт. Тази изложба е и за всеки, който търси оригинални идеи за свободното си време и за своето хоби.

Comments are closed.