рали Breslau / Рали Новини

Стартираха записванията за рали “Бреслау” 2012

Преди броени дни започнаха записванията за рали “Бреслау” 2012. Както и през 2011, и тази година ще се проведат две състезания под легендарната марка. Първото, “Бреслау Полша” ще бъде през първата седмица на юли, а второто – “Бреслау Балкани” ще протече между 22 и 29 септември.
Класическото рали Breslau, което вече 18 години се провежда на територията на Полша и Германия, тази година е с ограничение на участниците до 250 машини във всички класове. От 1 февруари до момента има записани над 160 участника ,сред които екипажи от Канада, САЩ и Австралия. В допълнение, тази година ще има и крос-кънтри / рали-рейд категория, която ще протече в рамките на 3,5 дни, от маратонския етап до финала на надпреварата в Германия.

Balkan Breslau, за втора поредна година ще се проведе на територията на България и Румъния. Стартът и финалната церемония ще са в Русе, а участници и зрители ще се насладят на красивите гледки в Добруджа и край Черно море. Тази година броят на екипажите отново е лимитиран до 100 машини, като за първи път ще има и категория за камиони с тегло до 5 тона.

Организаторите обещават още по-красиви и дълги етапи за рали-рейд категорията и тежко трофи за участниците в екстремния клас.

Очаквайте повече подробности тук и на сайта на рали “Бреслау” http://www.rallye-breslau.com

Comments are closed.