АВТО 4x4 / концепции

Suzuki ще покаже концепциите Crosshiker, X-LANDER и HUSTLER

suzuki_x-lander_1Suzuki ще представи три концептуални SUV и кросоувър модел на започващото в края на ноември 43-то Международно автомобилно изложение в Токио. Концепциите носят имената Crosshiker, X-LANDER и HUSTLER.

suzuki_crosshikerSuzuki Crosshiker е компактен кросоувър, описан от японците като алтернатива на представения преди две години градски прототип Regina. Размерите му са като на компактен автомобил, но е с повишен клирънс, черни брони и други оф-роуд атрибути. Теглото на мъника е едва 810 кг, а за задвижването му ще се грижи еднолитров 3-цилиндров двигател.

suzuki_x-lander_2X-LANDER е SUV, разработен на платформата на малкия джип Suzuki Jimny и естествено е с 4х4 задвижване подобно на донора си. Двигателят също е познат от Jimny – 1,3-литров бензин, но е с редица обновления и нова скоростна кутия. Също така за концепта е предвидена и хибридна задвижваща система.

suzuki_hustlerHustler е кросоувър, който атакува сегмента на популярните в Япония мини автомобили. Според автомобилния производител, този модел е предназначен за любителите на спорта и природата. Hustler ще бъде показан и във вариант купе.

Comments are closed.