Sonim / МАГАЗИН

Свръхздрави екстремни телефони Sonim от списание OFF-road.BG

Sonim XP3300 Force
Sonim XP3300 Force е ултра устойчив GSM от най-високо ниво, специално проектиран да подобри продуктивността на служителите, които са в движение и да даде сигурност на професионалистите, работещи в най-тежките условия на света – от шофьори до мениджъри на обектите. За всички тях SONIM осигурява 3 годишна пълна гаранция. Изграден върху уроците научени от осигуряването на половин милион работници в най-екстремните условия, Sonim XP3300 Force ще оцелее и в най-тежки условия на работа. Тестовете за здравина на SONIM отиват далеч отвъд MIL-810F стандартите ( стандарти за устойчивост на военната техника в USA ), за да могат мениджърите да имат минимален производствен престой при производствени процеси за които е жизнено важно безпроблемното им протичане. Дори двата метра под вода да не са вече предизвикателство за SONIM устойчивият на вода и прах телефон спокойно понася и падане от 2 метра върху бетон. Двуинчовият дисплей с висока резолюция е защитен от първокласното 1,5mm дебело защитно стъкло на Corning® Gorilla® Glass за най-голяма устойчивост на драскане и удар.
Sonim XP3300 Force има GPS възможности за оптимизиране на точното проследяване в реално време. С това той е подходящ за разработка за софтуери за проследяване. 2МР камера с ярка LED светкавица и цифрово увеличение може да улови критичните ситуации от строителния обект докато работника е осигурен с силен обхват на антената, много дълъг живот на батерията и активна система за подтискане на шума. SONIM подобри надеждността, скоростта и свободната памет за JAVA приложения. Мениджърът на JAVA приложенията (JAM) на SONIM разполага с голямо разнообразие за сваляне от тествани предварително и сертифицирани приложения за управление на работната сила.
Цена – 779 лв. Нова цена – 740 лв (купи от нашия онлайн магазин)

Sonim XP5300 Force 3G
Sonim XP5300 Force 3G е първокачествен, свръхустойчив 3G UMTS телефон, предназначен за професионалисти и авантюристи, ежедневно излагащи се на най-тежките природни условия.
Той е логичното продължение на серията XP1300 и XP3300.
Запазвайки всички основни параметри на XP3300 към функционалността е добавена и възможност за работа в 3G мрежа. Това позволява бърз достъп до интернет мрежата и бърз пренос на данни. Освен това е увеличен капацитетът на батерията до 1950mAh, с което се достигат впечатляващите 1500 часа в режим на готовност. Вградените технологии за безопасност, допълвани от 3-годишната пълна гаранция на Sonim без аналог в индустрията, гарантират на всички – от транспортните фирми до планинарите – че могат да разчитат на екстремната надеждност на Sonim XP5300 Force 3G.
Въз основа на опита, събран от над половин милион клиенти, изложени на най-тежки условия, този Sonim RPS сертифициран телефон е създаден да функционира във всякаква среда. Стандартите за устойчивост (RPS) на Sonim надхвърлят устойчивостта по стандартите MIL-SPEC, осигурявайки гладко протичане на важните процеси. Дори мръсните води с дълбочина до 2 метра не са проблем за този IP-68 сертифициран, водо- и прахоустойчив телефон, който може да бъде изпускан от 2 метра височина върху бетон. Двуинчовият (5 см.), с висока резолюция екран е защитен от водещ клас усилено стъкло Corning® Gorilla® с дебелина 1,5 мм., предпазващо го от надрасквания и удари.
Sonim XP5300 Force 3G има професионални GPS възможности за оптимизирано проследяване на местоположението в реално време. Вградената 2MP камера с ярка LED светкавица и цифрово увеличение, записваща вече и видео, силната антена, изчистването на шума и най-продължителното време за разговори (12 часа на 3G или 22 часа на 2G мрежа) допълват функционалността на телефона. Капацитетът за съхраняване на SMS & MMS е увеличен от 1000 на 3000. Като допълнение, Sonim са подобрили надеждността, скоростта и наличната памет за JAVA приложения, както създадени от трети страни, така и предварително тествани и сертифицирани, които могат да бъдат свалени от сървъра за JAVA приложения (JAVA Application Manager, JAM) на Sonim.
Цена: 889 лв. (купи от нашия онлайн магазин)

Всички телефони Sonim са с тригодишна гаранция. Предлагаме безплатна доставка с куриер на територията на България. Посочените цени са с ДДС.

Представените модели може да закупите от редакцията на списание OFF-road.BG в София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда “Юнг 3”. Допълнителна информация на тел. 0896 833 822, e-mail: reklama@offroadbg.net

Comments are closed.