Sonim / МАГАЗИН

Свръхздрави екстремни телефони Sonim от списание OFF-road.BG

Списание OFF-road.BG предлага на вашето внимание свръхздравите, водоустойчиви и потопяеми GSM телефони Sonim. Марката Sonim е посветена на създаването на най-висококачествените и устойчиви телефони в комбинация с приложения, които позволяват на хората, работещи и се забавляващи се в екстремна среда да осъществяват обаждания с отлично качество на звука по всяко време и при всякакви условия.
Устойчиви дори на най-екстремните природни условия, гарантираме, че нашите телефони ще ви останат верни докрай. От туристът, търсещ приключения през уикенда, който се нуждае от телефон, издържащ изпускане от високо до строителя, който се нуждае от телефон, устойчив на опасностите на работното място, Sonim създава телефони за всеки, който живее и работи в екстремни условия.
Sonim Technologies произвежда телефони, които могат да издържат и в най-суровите условия – условия, които бих направили всеки друг телефон безполезен. Всички телефони Sonim, предлагани от списание OFF-road.BG са с тригодишна гаранция.
Модели Sonim, налични в нашата редакция, които може да закупите или да поръчате с куриер (доставката е безплатна за цялата страна):

Sonim Land sonim_land_rover_s2_3gRover S2 3G

Официалният телефон на Land Rover вече е наличен в офиса на списание OFF-road.BG! Първокачествен, ултраустойчив 3G UMTS телефон, предназначен за професионалисти и авантюристи, ежедневно излагащи се на най-тежките природни условия. Вградените технологии за безопасност, допълвани от 3-годишната пълна гаранция на Sonim без аналог в индустрията, гарантират на всички – от транспортните фирми до планинарите – че могат да разчитат на екстремната надеждност на Sonim Land Rover S2 3G.

Въз основа на опита, събран от над половин милион клиенти, изложени на най-тежки условия, този Sonim RPS сертифициран телефон е създаден да функционира във всякаква среда. Стандартите за здравина RPS на SONIM стигат далеч отвъд военните MIL-SPEC изисквания за здравина, гарантирайки безпроблемна работа в критични условия. Дори отходните води с дълбочина до 2 метра не са проблем за този IP-68 сертифициран, водоустойчив и прахоустойчив телефон, който без проблем може да бъде изпускан от 2 метра височина върху бетон. Двуинчовият (5 см) екран е защитен от първокласно стъкло Corning ® Gorilla ® Glass с дебелина 1,5 мм за най-високо ниво на устойчивост на надраскване и удар.

Sonim Land Rover S2 3G има професионални GPS възможности за оптимизирано проследяване на местоположението в реално време. Двамегапикселовата (2 МР) камера с възможност за заснемане на видео, ярка LED светкавица и дигитален зуум улавя критична информация, а силната антена, изчистването на шума и най-продължителното време за разговори (12 часа с 3G, 22 часа с 2G) допълват функционалността на телефона. В допълнение, Sonim има подобрена надеждност, скорост и налична памет за JAVA приложения, както и предварително тествани и сертифицирани JAVA приложения, създадени от трети страни, които могат да бъдат свалени от магазина за мениджъри на JAVA (JAVA Application Manager, JAM) приложения на Sonim.

Sonim Land Rover S2 3G може да бъде закупен от редакцията на списание OFF-road.BG на цена от 795 лв. с ДДС. Предлагаме и безплатна доставка с куриер*! >>>ВИЖТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА SONIM LAND ROVER S2 3G>>>

купи от нашия онлайн магазин

Sonim XP1300 CORE
Sonim XP1300 CORE е крайъгълният камък на най-новото поколение устойчиви мобилни телефони на SONIM. Като първият IP 68 GSM апарат и в комбинация с неподражаемата „суровост” на SONIM, правят XP1300 CORE най-сигурното средство за комуникация на пазара. Способността му да работи в различни среди ще ви позволи да му се доверите далеч отвъд границите на града.
Напълно прахоизолираната клавиатура с уголемени бутони, свръхустойчивият корпус от фибростъклена смес и Gorilla Glass® стъклото позволяват на XP1300 CORE да устои и на най-тежките условия. Освен това пълната му водонепроницаемост го прави най-добрия апарат при работа с течности. Новият и подобрен 2” дисплей с висока резолюция дава ясна видимост на екрана дори и при влошени условия. Чувствителният микрофон със система за подтискане на шума позволява провеждането на разговори дори и на строителната площадка.
Без много шум – всичко необходимо. XP1300 CORE е жизненоважен за всеки професионалист, който се нуждае от сигурен и лесен за употреба апарат, за да улесни своя начин на живот.
Цена: 599 лв. (купи от нашия онлайн магазин)

продължава на следващата страница =>>

Comments are closed.