spyshot / АВТО 4x4 / концепции

Така ли ще изглежда бъдещия BMW X4?

Появата на сериен BMW X4 е повлияна от успеха на X6 SAV на големите пазари. Източници, близки до немския автомобилен производител, твърдят, че по-малкото купе с повишена проходимост ще се появи на пазара през 2014 година.

Годишното производство на новия SAV ще бъде между 150 000 и 240 000 бройки, а BMW X4 ще се произвежда в американския завод на марката в Южна Каролина, САЩ. Кросоувърът ще се бори срещу конкуренти като Range Rover Evoque, Porsche Macan и бъдещия Audi Q6.

BMW X4 ще използва гамата 4 и 6-цилиндрови бензинови и дизелови двигатели на X3, куплирани с 6-степенна механична или 7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител. Възможно е в някои от модификациите да бъде вграждан 8-степенният автоматик Steptronic. Разбира се, шансът да има BMW X4 M е доста голям

Макар че дизайнът на автомобила не е още финализиран, вярваме, че X4 просто ще е един по-малък X6, с профил като на двуврато купе. Това е видно и от направения от worldcarfans.com рендер, който е базиран на обяснения по дизайна от запознати с проекта.

>>нашата игра с много награди<<

Comments are closed.