броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Търсете брой 119 на списание OFF-road.BG

cover-119.inddНа пазара е новият брой 119 на списание OFF-road.BG. Ако търсим фраза, с която да обобщим болшинството от материалите в броя, то най-точната би била „големите оф-роуд и аутдор събития“. Защото именно събития с голяма значимост за тематиката ни, преобладават на страниците на изданието ни.

Първото значимо събитие, отразено на страниците на новия брой 119 на списание OFF-road.BG е международният автомобилен салон в Париж. Изложението бе домакин на десетки премиери на нови, обновени модели и концепции, а SUV и 4х4 новости също не липсваха.

Продължаваме с една важна годишнина – 15-тата на BMW X5, автомобил, определено превърнал се в бестселър. И ако той е бестселър, то Mercedes G-Class вече е легенда. „Кубчето” чукна 35 години, а бъдещето му е светло и безоблачно поне за десетилетие напред.

И като стана дума за легенди, ще ви разкажем за един човек и неговото легендарно 26-годишно пътешествие. С легендарния G-Class, между другото. За Гюнтер Холторф вече ви споменахме и в сайта, а сега може да прочетете малко по-подробно за авантюрата на живота му. Както и да си припомните историята на „Гегата”, разбира се.

Продължавайки с ъс значимите събития се насочваме към света на оф-роуд спорта. Определено акцентът в новия брой 119 на списание OFF-road.BG е Balkan Breslau Rallye 2014. Вижте подробния репортаж за международния оф-роуд маратон, провел се в България преди месец, чието едва 4-о издание счупи редица рекорди за „най-най”.

Насочвайки се към мотоциклетите, няма как да не пропуснем традиционното международно изложение за двуколезни в Кьолн. Акцентът на салона, поне откъм нашия интерес бяха големите туристически мотори, а кои са новостите, ще прочетете в брой 119 на списание OFF-road.BG.

За любителите на пътешествията сме подготвили репортаж от „рая на кемперите и караваните” – изложението Caravan Salon 2014, което се проведе в Дюселдорф. Кои са новостите, очаквани скоро и в България ще видите на страниците на новия брой 119 на списание OFF-road.BG

Приятно четене!

Comments are closed.