броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Търсете справочния алманах България 4×4 2014 от OFF-road.BG

cover-BG4x4-2014.inddНа пазара е десетото издание на Националния справочен алманах България 4×4. Специалното издание на списание OFF-road.BG за пореден път събира на едно място всички автомобили с пълноприводно задвижване, официално предлагани на българския пазар – леки, спортни, лекотоварни и с висока проходимост. За вас събрахме цели 143 машини с вълшебната задвижваща формула.

Традиционно, AWD автомобилите в България 4×4 са разделени в три раздела – Light & Sport (пътнически и спортни автомобили), Van & Busines (ванове, бусове и пикапи) и SUV & Crossover. Така, най-лесно ще се ориентирате в търсения от вас тип автомобил със задвижване на четирите колела. Всеки модел е представен със снимка и основна техническа информация, касаеща задвижващата гама.

В новият брой на България 4×4 сме събрали за вас и най-интересните тестове на нови модели, направени през изминалата година от екипа на списание OFF-road.BG. Традиционно, в края на изданието ще откриете подробни ценови листи на предлаганите у нас 4х4 автомобили, подредени по азбучен ред за лесно търсене.

Желаем ви приятно четене с десетото издание на каталога България 4×4, изготвен за вас от екипа на OFF-road.BG!

Comments are closed.