АВТО 4x4 / тунинг

TechArt с тунинг програма за новия Porsche Macan

porsche_macan_techartТунинг специалистите от TechArt разкриха първите детайли по предстоящата си тунинг програма за Porsche Macan. Немските майстори на доработките са подготвили доста интересни неща за новия луксозен компактен SUV от Щутгарт, а проектите им до момента ни карат да вярваме, че отново ще се справят блестящо.

На първо време, от TechArt работят върху нов аеродинамичен кит за Porsche Macan. Той ще включва преден спойлер, спойлер за покрива, дифузьор за задната броня, уширители на калниците и прагове. Специалистите обещават, че пакетът ще е изработен от олекотени композитни материали, минали през сложен процес с име Reaction Injection Molding (RIM), или така нареченото изливане под налягане. Този процес осигурява здравина, прецизни размери, по-лесно боядисване и монтиране.

Сред останалите опции за доработката на Porsche Macan ще са нов волан с перца за скоростите, нови седалки, друго табло и централна конзола. TechArt моделите ще са „обути“ с нови 20 или 21-инчови джанти, като боядисването им ще е по индивидуален цвят, отговарящ на желанията на собственика. Компанията обяви, че ще разработи и подобрения на двигателната система, които да дадат повече мощност на 6-цилиндровите агрегати. Не пропускат да споменат, че Porsche Macan TechArt ще е с по-ниски и по-твърди пружини, като ще се предлага и електронен модул за снижаване. Повече детайли очакваме в края на лятото.

Comments are closed.