АВТО 4x4

Times определи новия Range Rover за най-добър всъдеход

Авторитетното британско издание Times направи рейтинг на най-добрите автомобили. В категория SUV победата е  присъдена на новия Range Rover, който още не се е появил на пазара. По мнението на редакторите на изданието моделът демонстрира най-добро съотношение между проходимост и комфорт в днешно време.

Новият Range Rover ще се появи на пазара следващата година. Моделът ще предложи избор от три двигателя. В частност, в двигателната гама ще бъдат достъпни 3,0-литров дизелов двигател се  мощност 255 к.с., както и дизелов мотор с работен обем 4,4 литра и 334 коня. В топ изпълнението на модела ще бъде предложен 5,0-литров V8 с мощност 503 конски сили. Всички агрегати ще работят основно в комбинация с 8-степенна автоматична трасмисия.

И още нещо, по време на автомобилното изложение в Париж бяха избрани най-добрите коли според вкусовете на жените. Журито, състоящо се от 20 журналистки, гласува за моделите в шорт листата, разделена на няколко категории. В резултат на този вот най-добрият сред най добрите се оказа Range Rover Evoque, събрал почти максимално количество точки.
Източник: www.speed-press.com

Comments are closed.