АВТО 4x4 / премиери

Това е серийният Mini Paceman (галерия)

Mini Paceman е тривратата версия на кросоувъра Countryman, чиито официален дебют ще бъде на автомобилния салон в Париж. От Mini най-накрая разпространиха официална информация и  снимки на високопроходимото купе.

Mini Paceman издва с 4 индивидуални места, стандартно или спортно окачване и познатите от Countryman бензинови и дизелови двигатели, с мощност между 112 и 184 к.с., както и 6-степенна механична или автоматична трансмисия. Mini Paceman е вторият модел на марката, който ще се предлага със системата за задвижване на четирите колела ALL4 с електромагнитен диференциал и електронен блокаж.

Макар много да прилича на Countryman, дизайнът на Mini Paceman има своята идентичност, чрез новите линии, оформящи каросерията като купе. Новият модел е със заден спойлер на скосения покрив, нови светлини и хромирани детайли. Отвътре, най-голямата разлика от другия кросоувър са индивидуалните седалки отзад и нови клапи за въздух. Paceman ще се предлага с нови 16, 17, 18 или 19-инчови колела според модификацията, както и в три ексклузивни цвята.

Comments are closed.