АВТО 4x4 / премиери

Това ли е новият Jeep Renegade?

Първите снимки, претендираща да са официални на Jeep Renegade – изцяло новият базов модел на американската марка, започна да циркулира из интернет снощи. Много е възможно новият модел да бъде представен по-късно днес.

Jeep Renegade 2015Наричан доскоро Junior, Jeepster, Laredo или B-SUV, новият мъник на компанията накрая май получава названието Jeep Renegade, на името на концепцията, представена през 2008 година в Детройт. От Jalopnik (чиито са настоящите снимки), твърдят, че моделът би могъл да е с отварящ се покрив и може би е разработен на базата на Fiat Panda 4×4, тъй като се виждат известни сходства с италианския компактен оф-роудър.

Jeep Renegade 2015В последно време имаше доста слухове, според които Jeep Renegade ще е базиран на Fiat 500L, а самите италианци ще имат SUV, наречен 500X. Вариантът на Jeep е с дължина 4250 мм и се твърди, че ще се продава единствено с 4х4 задвижване. Очаква се новият мъник да се появи на пазара през лятото, а повече подробности ще ви дадем при официална информация.

снимки: jalopnik.com

Comments are closed.