АВТО 4x4 / премиери

Toyota Hilux Invincible X вместо ново поколение за Европа

toyota_hilux_invincible_xToyota Hilux Invincible X до сега се предлагаше само във Великобритания, но и останалите европейски пазари също ще получат леко подобрена версия на японския пикап идния месец. И докато останалата част от утилитарния свят отпразнува официалното представяне на осмото поколение Toyota HiLux, Европа остана в страни. Сега от Toyota се опитват да оправят нещата, предлагайки Invincible X, който макар и много готин, е базиран на настоящата 7-а генерация на пикапа.

Предполагаме, че новият HiLux най-вероятно ще достигне до Европа скоро, може би към края на годината или началото на 2016 година, но до тогава ще трябва да се задоволим с най-барнатите стари модели Toyota Hilux Invincible X.

Когато говорим за мощност, всичко остава както е било. С други думи клиентите могат да разчитат на старите двигателни опции, които между другото са идеални за различни условия. Под капака може да има 2.5-литров D-4D двигател с механична трансмисия и избор между 4х4 и 4х2 задвижване, както и 3-литров D-4D с механична или автоматична трансмисия и 4х4 задвижване.

Разбира се, най-видимите промени са отвън. Toyota Hilux Invincible X предлага нова предна броня, хромиран отвор на предния капак, предни халогени и нормалните стикери на вратите. Феновете на лети джанти могат да избират между два модела 17-инчови колела – 6-спицови от Toyota Racing Development и същите, но боядисани в черен мат.

Интериорът не е пипнат и се предлагат само нормалните опции: дуцветна кожена тапицерия, предлагана в тъмночервено, сиво или „Тан“. Toyota Hilux Invincible X ще излезе на пазара в континентална Европа от юли 2015 г., но не бяха споменати никакви цени.

Ще ви припомним, че подобна политика предприе и конкуренцията от Nissan. След като представиха най-новото поколение на работягата Navara, подопчените на Карлос Гон пуснаха подобрена версия на стария модел за пазара в Стария континент.

Comments are closed.