АВТО 4x4 / премиери

Три вариации на тема Mazda CX-5 за SEMA (галерия)

Три варианта на кросоувъра Mazda CX-5 ще бъдат представени от японския производител на предстоящия салон SEMA Motor Show. Два от моделите са с оф-роуд тематика, докато третият се фокусира към градската среда.

Първият модел, Mazda CX-5 180 е със син екстериорен цвят, като купето е покрито с топографска карта на езерото Big Bear  и Пойнт Дюм в южна Калифорния. Има различни червени акценти, багажник на покрива и 20-инчови лети джанти с гуми Goodyear Eagle F1. Интериорът е със синя кожа с контрастни бели елементи.

CX-5 Urban е решен в черен мат, който определено привлича погледите. Освен всичко друго, автомобилът е с раздути калници и също така матово черни 22-инчови лети джанти Ace Alloy Scorpio с гуми Nitto NT420.

Последният от триото – Mazda CX-5 Dempsey e посветен на актьора Патрик Демсий. Описан като „лъскав, спортен и стилно облечен”, кросоувърът е с индивидуална окраска, стойка за велосипед и багажник Thule Atlantis на покрива. Сред другите акценти са седалките с перфорирана кожа и 20-инчови черни хромирани колела.

Comments are closed.