АВТО 4x4 / Интересно / събития / тунинг

Tuning Show 2014 с гореща програма на 7 и 8 юни

tuning_show_2014Незабравимо дрифт шоу с най-добрите пилоти на България и състезания във всички тунинг категории очакват публиката на Tuning Show 2014. Станалото вече традиция за любителите на красивите автомобили, високите скорости и красивите момичета – Национално Tuning Show 2014 ще се проведе на 7-ми и 8-ми юни в Интер Експо Център София. Организатор на шоуто за поредна година е автомобилния портал Tuning.BG.

В горещия уикенд организаторите на Tuning Show 2014 са подготвили още по-гореща програма. Гостите ще могат да видят изложени над 200 тунинговани автомобила, най-добрите в България от сферите: ретро автомобили, модерни автомобили, оф роуд автомобили, състезателни и дрифт автомобили. Очакванията са за над 100 участника в състезанията в категориите – Силов, Оптичен и Аудио тунинг. Въпреки топлото време организаторите очават над 20 000 посетители на Tuning Show 2014, колкото посетиха шоуто и през миналата година.

Програмата включва още горещо и зрелищно Дрифт Шоу на откритата площ и паркинга зад Интер Експо Център. Участие в него ще вземат най-добрите автомобилни пилоти на България. Паралелно с него пък най-мощните автомобили ще премерят конски сили на специалния за целта дино стенд.

И в двата дни на Tuning Show 2014 на голямата сцена ще тече шоу за публиката с едни от най-красивите момичета на България. Забавната част от програмата включва конкурса Мис Tuning.BG,  в който участие ще вземат дузина предварително избрани прелестни момичета в надпревара за първото място. Друга забавна част от Тунинг Шоу 2013 е „Еротичната автомивка“ с момичета на Tuning.BG и Durex, която ще взриви аудиторията в последния уикенд на месец юни.

Посетителите ще могат да се насладят и на демонстрация на Аерография и Bodyart, вид изкуство, което Георги Лещаров развива и прилага от няколко години в българския арт дизайн и авто тунинг.

Билети за Tuning Show 2014 ще можете да намерите на касите на Интер Експо Център.

Comments are closed.