LifeProof / МАГАЗИН

Ударо и водоустойчиви аксесоари LifeProof за iPhone и iPad

lifeproof_offroadbgСписание OFF-road.BG предлага на вашето внимание уникалните удароустойчиви и водоустойчиви аксесоари Lifeproof. Lifeproof се стреми да създаде най-добрите кaлъфи за мобилни устройства, осигуряващи цялостна защита, които можете да намерите на пазара.

За да ви осигури спокойствието, че където и да отидете, iPhone-ът и iPad-ът ви са защитени, LifeProof подлага на сурови тестове всеки LifeProof Apple iPhone и Аpple iPad калъф, който произвежда. Още повече, че след първоначалните тестове, безпристрастен агент провежда допълнителни тестове, включващи калъфи, избрани на случаен принцип. LifeProof никога не пуска на пазара защитен калъф, който не е успешно тестван.

Въпреки уникалните си характеристики за издръжливост, аксесоарите LifeProof са с елегантен дизайн и доста фини, запазвайки в максимална степен визията на вашия iPhone или iPad.

Защитните калъфи за iPhone и iPad покриват и дори надминават следните спецификации:

lifeproof_fre_iphone5_offroadbg_mudВоенен Стандарт 810F-516: MIL STD 810 F е стандарт за устойчивост на различни видове обкръжаващи условия, като MIL STD 810F-516, представлява частта от стандарта, засягаща устойчивост на падания и изпускания. Този стандарт изисква продуктът да може физически и функционално да издържи на сравнително редките удари, възникващи при работа, транспорт и в сервизни среди. Това понякога включва оценка на надеждността на цялостната система, за подсигуряване на безопасността на всичките приспособления и приложения, методи на транспортиране или сервизни среди.

lifeproof_iphone4_case_testIP-68: IEL 60529 е стандарт за защита на повърхностите от проникване на вода или прах. IP-68 е най-безкомпромисната класификация на тази спецификация. Първото характеризиращо число „6“ индикира защита от твърди чужди тела и частици. Покритие с характеризиращо число 6, може да удържи излагане на циркулиращ талк до 8 часа, без проникване на прахови частици след този период. Второто характеризиращо число „8“ индикира водоустойчивостта. Покритие с характеристично число 8 превишава всички останали защитни нива на водоустойчивост и е специфицирано от производителя. LifeProof калъфи, се обозначават с номер 8 при условие, че са способни да издържат на потапяне под вода, на дълбочина до 2 метра, за време до 30 минути.

Ето и наличните Lifeproof аксесоари за iPhone и iPad:

LifeProof frē за iPhone 5
lifeproof_fre_iphone5_offroadbgНай-високотехнологичният телефон, създаден до момента, изисква най-фино изработения калъф произведен някога – новия LifeProof frē за iPhonе 5.
frē за iPhone 5 защитава устройството ви от вода, мръсотия, сняг и удар — но ви дава и много повече. Най-тънкият и лек калъф, осигуряващ пълна защита, създаван някога. Sound Enhancement системата на LifeProof, както и кристално чистата оптика за камерата осигуряват оптимална употреба на всяка функция на вашия iPhone. Допълнителен плюс са изящните прозорци на задния панел, проектирани за да покажат спиращия дъха, дизайн на Apple.
Насладете се на свободата да можете да отидете навсякъде и да направите всичко със своя iPhone 5. Водоустойчивостта, както и устойчивостта на мръсотия, сняг и удар, ви позволява да разкриете пълния му потенциал.
Без значение колко екстремна е дейността ви, пътуване или цяло пътешествие, LifeProof елиминира тревогите, за да може да изживеете, споделите или документирате своите приключения. От скучното всекидневие до сбъдване на мечтите ви, сега притежавате свободата да правите каквото си искате!
Цветове – бял и черен
Цена – 159 лв.

LifeProof калъф за iPhone 4 / 4s
lifeproof_iphone4_case_offroadbgИзискан, удобен, ненатрапчив. С него, вашият iPhone се превръща в устойчив на вода, сняг, удар и мръсотия смартфон, който да носите със себе си навсякъде, без да се притеснявате.
Защита: защитава от ежедневните рискове и опасности – напълно удовлетворява стандарта IP-68 за устойчивост срещу вода и прахови частици, проектиран по военна спецификация.
Свобода: възможност да плувате и да правите подводни снимки на дълбочина до 2 метра.
Удобство: тежи по-малко от 29.8 гр. и съчетава уникална комбинация от материали, които ще предотвратят заклещването му по джобовете ви.
Изключителна функционалност: лещите с оптично стъкло, с двойно AR-покритие осигуряват безпрецедентно, кристално чисто качество на снимки и видео.
Красота: ултра тънък – добавя само 1.5 мм, измерено от центъра на телефона.
Цветове – черен, бял
Цена – 139 лв.

LifeProof nüüd калъф за iPad
lifeproof_nuud_ipad_offroadbg2Представяме ви nüüd – технологията на голия екран. С помощта на технология nüüd, нищо не стои между вас и екрана на вашия iPad – буквално! iPad калъфи с вградени екранни протектори значително понижават качеството на визуализацията на вашия iPad и имат вдлъбнатини (кухини), които съсипват вашето touch изживяване. Насладете се на своя iPad, както го предвиждат Apple: изпробвайте nüüd, осигуряващ перфектно качество на визуализация, както и най-осезаемото touch изживяване, което е възможно да намерите от защитен водоустойчив калъф!
Проектиран с идеята за сигурност, калъфът LifeProof nüüd за Apple iPad, ви позволява да вземете своя iPad навсякъде. Сърфирайте в нета от басейна, разглеждайте спокойно планове на строителната площадка, или дайте възможност на децата си да си водят дневник с него, докато са на екскурзия.
Патентованата система на LifeProof за подобряване на озвучението гарантира, че ще извлечете максимума от своя iPad. Nüüd e единственият калъф, който канализира звука през кухините на покритието, давайки ви по-богато и плътно звучене.
Водещото в бранша ниво на протекция и абсолютно изчистеното качество на екранната визуализация, комбинирани с пълен достъп до всички бутони и портове са характеристиките, които съчетава калъфа nüüd на LifeProof. Те ще усъвършенстват вашия iPad, за да Ви създадат безкомпромисно, силно изживяване.
lifeproof_nuud_ipad_offroadbgВодоустойчив: Абсолютна устойчивост при потапяне на дълбочина до 2 м за време до 30 минути
Устойчив на мръсотия: Запечатани отвори, с цел предпазване от проникване на мръсотия и прахови частици – задоволява и дори надвишава изискванията на IP-68, стандарт за защита от проникване на разрушителни частици.
Устойчив на сняг: Плътно запечатани отвори, непромокаеми за сняг и лед – задоволява и дори надвишава изискванията на IP-68 ,стандарт за защита от проникване на разрушителни частици.
Устойчив на удaри: Издържа на падания от височина до 4’ / 1.2 м -задоволява и дори надвишава изискванията на MIL STD 810F-516
Размери: 265 мм x 208 мм x 20.5 мм; Тегло: 310 г
Цена – 235 лв.

Аксесоарите LifeProof могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

*Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
Посочените цени са с ДДС.

Comments are closed.