Fiskars / МАГАЗИН

Универсален непотъващ нож Fiskars K40 от OFF-road.BG

fiskars_k40_125860Списание OFF-road.BG предлага на вашето внимание универсалния непотъващ нож Fiskars K40 (арт. номер 125860). Един много качествен и силно заточен нож, явяващ се еволюция на модела Fiskars 125869, подходящ за всякаква употреба – в дома, в градината, в гората, на къмпинг.

Изключително лекият универсален нож Fiskars K40 е с ергономично оформена олекотена пластмасова дръжка с предпазител за пръстите. В допълнение разполагате с гъвкава пластмасова ножница, която удобно може да поставите на колана си. Острието от неръждаема стомана е с дължина 100 мм, а цялата дължина на ножа е 210 мм.

И нещо много важно за любителите на риболова и активната почивка край водоизточници – Fiskars K40 не потъва, а плува на повърхността на водата!

Цена – 19,90 лв. (с включена безплатна доставка*)

Този нож, както и други инструменти Fiskars, може да бъде разгледан и закупен в редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”. За повече информация: тел. 0896 833 822, e-mail: magazine@offroadbg.net

*Безплатната доставка е възможна в населени места с офиси на Тип Топ Куриер. Ако клиентът желае доставка с друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка.
Цената е с включен ДДС. Списание OFF-road.BG си запазва правото за промяна в цената. Количествата са ограничени!

Comments are closed.