АВТО 4x4 / тунинг

Утилитарен шедьовър: Vilner Wrangler Sahara 2014

vilner_wrangler_sahara_14_1Vilner Wrangler Sahara 2014 е новото предложение на дизайнерското ателие „Вилнер”  за най-новата моделна гама на легендарния всъдеход. От компанията ни показват как един утилитарен джип може да изглежда по-луксозен и уютен.

Дизайнерите на Vilners са решили интериора в два цвята – черно и червено. Като материали са използвани кожа и Alcantara . Белият таван е боядисан в черно,пластмасите по вратите,волана и въздуховодите по таблото са метализирани.

vilner_wrangler_sahara_14_2За да стане още по-хармоничен вътре Vilner Wrangler Sahara е с добавени нови колани в цвета на седалките. Като специален подарък за клиента на фирмата, е изработена индивидуална пътна чанта в стила на интериора.

По отношение на екстериора вида на Vilner Wrangler Sahara е подсилен чрез заменяне на старите 17-инчови джанти с 20-инчови. В допълнение, всъдеходът е оборудван с LED светлини – фарове,халогени,мигачи и задни светлини. Изпозлван е и доста хром за огледалата, дръжките на вратите, решетки, и капачката на резервоара .

И накрая серийният 2,8 CRD двигател с оригинални 200 конски сили е напомпан до 261 к.с., докато въртящият момент е увеличен от 460 Nm до 558 Nm

Comments are closed.