Интересно / събития

Утре започва изложението TRANSPORT&LOGISTICS

От 28 февруари до 2 март 2012 г, в Интер Експо Център – София, ще се проведе 5-ото издание на международната специализирана изложба TRANSPORT&LOGISTICS.
Бизнес форумът представя транспортно-логистични вериги, специализиран транспорт, техника, оборудване и информационни системи за складова, митническа, транспортна, производствена и приложна логистика. Участват компании за превоз на товари, за логистични, митнически и куриерски дейности.
Има модерна складова и товаро-подемна техника от водещи марки и специализирани лекотоварни автомобили. Допълва ги богат избор на аксесоари, резервни части и изделия за поддръжка и експлоатация на транспортните средства.

Сред експонатите са  машини с марка OSAKA, специално произведени от най-големия завод за кари и товароподемна техника в Китай (фирма Апекс Сервиз), италиански машини за монтаж/демонтаж на гуми SIKAM, тестер за диагностика и акумулатори за товарни  автомобили  на  BOSCH,  немски компресори,  пневматични  инструменти и  др.  (Киров АД).
Водещи компании за логистика ще представят глобални иновативни решения в различни сфери – за местна и международна логистика, за междуфирмена и вътрешнофирмена логистика и др.(GEFCO). Посетителите имат шанс да научат повече за услугата “same-day “ и “next-flight-out“, т.е. обслужване на критични към времето, опасни и температурно чувствителни товари, от единствената експресна куриерска компания в света, специализирана за такъв вид услуги – УЪРЛД КУРИЕР.

TRANSPORT&LOGISTICS демонстирира прогреса в транспортната информатика и последни поколения интегрирани системи: GPS системи за контрол и управление, баркод продукти и технологии, RFID решения за автоматично сканиране на стоки и демонстрационен софтуер за въвеждане на артикулите в базата данни, мобилни терминали и други системи за ефективна транспортно-логистична дейност.
Сред новостите на изложението са обновеният софтуер за управление на автомобилни паркове Frotcom и нов хардуер и софтуер за анализ на драйв стайл и екологично шофиране. Предлага се нов модул, с който водачите на автомобили могат да поддържат двустранна текстова комуникация, а с модерен хардуер да се проследяват подвижни обекти – ремаркета, контейнери, пратки и т.н.
За първи път в България ще бъде представена серия терминали – 70, проектирана за живот над 10 години, т.е. два пъти повече в сравнение със съществуващите модели (БУЛНЕКС).
Това са само някои от експонатите, които ще покаже В2В форумът TRANSPORT&LOGISTICS. Организаторите Агенция Булгарреклама и Българска Транспортна Преса подготвят семинара “Как да управляваме по-добре финансите си”. Индустриален клъстер “Електромобили” (ИКЕМ) ще представи бъдещето на българската електромобилна индустрия.

По същото време в ИЕЦ ще се провеждат още 5 изложения с индустриална насоченост – MACHTECH&METAL EXPO, SECURITY– ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ и новите IFAM,  INTRONIKA и PLAST.

Повече информация: www.iec.bg

Comments are closed.