MOTO & ATV / Мотокрос Новини

В нделя започва Six Days Crazy Job 2012

Между 29-ти юли и 3-ти август ще се проведе тазгодишното издание на Six days crazy job 2012 . Международното шестдневно ендуро състезание ще бъде на територията на Стара Загора и Казанлък, а организатор е Ендуро клуб „Crazy job”.

Състезанието ще започне както всяка година в неделя с атрактивен пролог в центъра на Стара Загора, а център на навигацията е Казанлък, за да се избегне дългото рали в Розовата долина.

На това издание отново ще карат дуото организатори на Ерзберг Родео: Петер Несута и Мартин Кетнер. За съжаление тази година няма да видим третия от организаторите – Карл Катох, защото е счупил крак на тренировка. За пръв път има регистрации от Русия и Турция, а състезанието ще снима фотографът на Red Bull – специалист в екстремните спортове.

За пръв път ще се излъчи призова тройка в клас „Сеньор“ (40+). Състезателите от този клас няма да се регистрират отделно, ще се състезават в клас „Хоби“ и само ще се наградят накрая, ако имат необходимата възраст.

Идеята е Six days crazy job 2012 да премине през етнографския комплекс „Боженците“ и през други интересни места в Тревненския регион. В Трявна ще има плакати с координати на атрактивните места. Такса участие за първите два дни – 20 лв, а за цялото състезание – 50 лв.

Регистрацията ще става в брифинг залата на хотел „Зорница„ гр. Казанлък в събота (28 юли) от 12:00 до 24:00 часа и в неделя (29 юли) от 8:00 до 11:00 часа. При регистрацията се оставят и GPS-ите за вкарване на трак за първата навигация в понеделник.

още инфо в offnews.bg

Comments are closed.