рали Breslau / Рали Новини

Варна ви кани на старта на Balkan Breslau Rallye 2014

balkan_breslau_rallye_2014_start_varna-webУтре, 20 септември 2014, Варна освен морска столица на България, става и такава на оф-роуда. В центъра на града ще е стартът на Balkan Breslau Rallye 2014.

Тържествената церемония по откриването на Balkan Breslau Rallye 2014 ще започне утре по обед в центъра на града, на площада пред Катедралата. Но още от 9 часа сутринта феновете на офроуда ще могат да видят състезателните машини и пилотите, които ще застаната на старта на международния оф-роуд маратон, тъй като на площада ще се проведе и техническия преглед на автомобили и мотоциклети.

Малко след 12 часа на огромната арка пред катедралата ще започне и представянето на участниците в Balkan Breslau Rallye 2014. Официален старт на надпреварата ще дадат кметът на община Варна г-н Иван Портних, организаторът на „Бреслау“ г-н Александър Ковачев и други официални лица.

Balkan Breslau Rallye 2014 ви очаква в събота, 20 септември 2014 година, в сърцето на морската ни столица. Нека заедно пожелаем успех на участниците в едноседмичното оф-роуд приключение!

Comments are closed.