броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

“България 4×4” 2013 – специално издание на OFF-road.BG

На пазара е деветото издание на Националния справочен алманах “България 4×4”. Специалното издание на списание OFF-road.BG за пореден път представя на читателите всички официално предлагани на българския пазар леки, лекотоварни и високопроходими автомобили с 4×4 задвижване, достъпния на пазара в края на 2012 и цялата 2013 година.

В “България 4×4” 2013 са представени общо 143 модела от всички марки, разпределени в разделите 4×4 Light&Sport, Crossover& SUV и Van&Business. Всеки автомобил е показан със снимка и основна техническа информация като габарити и двигателна гама. В края на изданието традиционно са представени ценовите листи на всички 4х4 автомобили, предоставени от официалните дилъри.

Естествено, в “България 4×4” са събрани всички интересни тестове от списание OFF-road.BG, направени през 2012 г. Ще може да прочетете нашето мнение относно машини от всички 4×4 класове, дебютирали на нашия пазар миналата година и дори такива, които тепърва ще се появят в шоурумите на българските дилъри.

Comments are closed.