Рали Дакар / Рали Новини

„Дакар 2014″: Monster Energy X-raid отвръща на удара (видео)

Monster_Energy_X-raid_Team_Teaser_2014_DakarСлед като Red Bull ни шашна с каубойското си видео, конкуренцията Monster Energy X-raid също се включи в „холивудската” надпревара по пътя към рали Дакар, представяйки един не по-малко зрелищен клип с участието на Стефан Петерханзел и обновеното състезателно Mini All4 Racing.

За повечето любители на моторните спортове активният сезон вече е далечен топъл спомен, но за феновете на оф-роуда и най-голямото рали в света върховните изживявания тепърва предстоят. А Стефан Петерханзел и неговото Monster Energy X-raid MINI ALL4 са повече от готови да защитят титлата си от тазгодишното издание на рали Дакар. Разбира се, в негова помощ ще са съотборниците му Нани Рома, Кристоф Холовчик и Орландо Теранова, които оформят официалния тим на Monster Energy X-raid, а в допълнение още 8 болида ще карат с техническата подкрепа на Свен Кванд и сие.

Преди екшънът, наречен рали Дакар да започне на 4 януари в Росарио, Аржентина, Monster Energy X-raid и Стефан Петерханзел ни показват на какво е способно новото Mini All4 Racing. Пригответе се за спиращо дъха видео с лудо каране по улиците на Ерфуд, Мароко, покрай берберите и техните камилите, и по уникалните дюни в Сахара. Закопчайте коланите и разберете какво могат 700 Nm въртящ момент пуснати на свобода в пустинята:

Comments are closed.