игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило 2”: победителите от играта на OFF-road.BG

moeto_vozilo_pobeditel_komisia_2Вече знаем на 100% кои са големите победители от втората фаза на играта на списание OFF-road.BG. През изминалия месец ноември в „Моето оф-роуд возило 2“ участие взеха 9 машини, за които, както и преди, имаше две паралелни гласувания – избор на комисия и избор на феновете.

Както и в първата фаза на играта на списание OFF-road.BG, и сега мнението на феновете и на комисията не се припокриха напълно, с леки изключения. Както писахме и преди, нашата награда за всички участвали е, че ще публикуваме техните машини в новия брой на списание OFF-road.BG. И да ви подсетим, че вече тече третата и финална за момента фаза на „Моето оф-роуд возило”.

И така, победителите за месец ноември от гласуването на нашето жури са:

1-во място: Марин Стоянов и Toyota 4Runner. Той печели страхотен мултитул.
2-ро място: Дамян Станков и Nissan Terrano
3-то място: Десислав Добрев и Suzki Vitara
Подгласниците на Стоян печелят шапка на списание OFF-road.BG

moeto_vozilo_pobeditel_facebook_2Ето и победителите от гласуването на нашата Фейсбук страница (отчитахме харесванията до 18 часа на 6 декември):
1-во място: ударна победа за Вива Стефанова и нейното Mitsubishi Pajero
2-ро място: Десислав Добрев и Suzki Vitara
3-то място: Радослав Райковски и Toyota LJ73
Вива печели едногодишен абонамент за списание OFF-road.BG. Същата награда, изтеглена на случаен принцип, печели и Борис Хаджиценев чрез гласа си за Тойотата на Радослав Райковски (а по-интересното е, че самият той участва с Лада Нива).

Ще се опитаме да се свържем с печелившите, ако не успеем с някой, нека се свърже с нас във Фейсбук, на ЛС във форума Offroad-Bulgaria.com или на e-mail: magazine@offroadbg.net, за да уточним доставянето на наградите.

На ход е третата финална фаза от играта „Моето оф-роуд возило”! Изпращайте своите предложения и се надявайте шансът да ви се усмихне!

Comments are closed.