игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило”: Радостин Ганчев и неговото бъги Nomad

nomad_moeto_offroad_voziloПредставяме ви второто предложение в новата ни рубрика – игра „Моето оф-роуд возило”. Това е бъгито Nomad на Радостин Ганчев. Ето какво ни разказва авторът на проекта за творението си:

„Ето я нашата машина Nomad. Направихме я с много усилия, упоритост и желание. Гледахме возилото ни да стане максимално удобно и безопасно. Бъгито е изчислено така, че да преминава без особени затруднения по пресечени и трудно проходими терени. Оборудвано е с 4-точкови колани за пълна сигурност на пътника и водача.

nomad_moeto_offroad_vozilo (1)Лекото му тегло позволява лесното му управление и контрол . Мощността на двигателя от  1400 куб. см, задвижващ големите задни гуми предназначени за кал и пясък, в комбинация с леката конструкция, дават изключителна пъргавост и бързина. На дадената конструкция е възможно монтирането и на по-мощен двигател. Предното и задното окачване са изработени така, че преминаването през неравностите да става неусетно.

 

nomad_moeto_offroad_vozilo (2)Направихме спирачна система с блокировка както и двойна хидравлика на предницата. Направихме наскоро сайт в който да споделяме историйките си. Това е сайтът http://buggynomad.com/

Идеята за „Моето оф-роуд возило” е чудесна и ще следим с интерес проектите на колегите. Поздрави и успехи!”

На вас хареса ли ви бъгито Nomad на Радостин? Искате ли да ни разкажете за вашия оф-роуд проект. Вижте как може да стане това!

Comments are closed.