игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило” – новата игра с награди на OFF-road.BG

moeto_offroad_vozilo_igraСписание OFF-road.BG има удоволствието да обяви новата игра с награди „Моето оф-роуд возило”. Участието е елементарно и не изисква много усилия, а наградите си заслужават! Всеки месец няколко от участниците ни ще спечелят страхотни награди, призове ще има и за феновете на списанието във Facebook.

Как да участвам?
Изпратете ни няколко снимки на вашето оф-роуд возило (предпочитаме във висока резолюция), както и кратък текст за това как сте се сдобили с него, какви подобрения сте му направили и т.н. Всяко едно предложение ще бъде публикувано в сайта на списание OFF-road.BG, на страницата ни във Facebook и във форума Offroad-Bulgaria.com. Най-добрите ще бъдат публикувани и в поредния брой на списание OFF-road.BG. Те ще бъдат избрани от специална комисия, съставена от най-големите имена в българския оф-роуд. Изпращайте своите материали на имейл magazine@offroadbg.net
Един от проектите „Моето оф-роуд возило” изпратени през месеца, който е допаднал най много на журито, ще бъде награден с уникален мултитул, подгласникът му ще спечели годишен абонамент за списание OFF-road.BG, а още три предложения ще бъдат наградени с шапка на списанието.

Голямата награда – екстремен фотоапарат Pentax WG-10 ще бъде изтеглена на 13 февруати 2014 година. Спечелилият ще бъде избран чрез специално гласуване, измежду всички месечни победители в играта. Предложение може да изпращате за нов или старт 4х4 автомобил, ендуро, пътешественически или кросов мотоциклет, ATV, SSV, UTV и дори офроуд камион.

Награди ще има и за нашите фенове, оценили някой от проектите в играта „Моето оф-роуд возило”. В края на всеки месец на страницата ни във Facebook ще публикуваме предложения за гласуване. Спечелилият най-много харесвания в рамките на една седмица ще стане „Избор на феновете”, а един от гласувалите за него ще спечели годишен абонамент за списание OFF-road.BG. Авторът на проекта, спечелил „Избор на феновете” също ще бъде награден с годишен абонамент. В началото на февруари 2014 трите месечни победителя от избора на феновете отново ще бъдат подложени на гласуване от вас и спечелилият най-много харесвания проект ще бъде награден с бинокъл Pentax Jupiter III. Същата награда ще отиде и в един от гласувалите за проекта, чрез теглене на жребий. Финалното гласуване на феновете ще бъде стартирано на 29 януари и ще приключи на 13 февруари 2014 година.

Списание OFF-road.BG благодари на нашия читател Красен Катев от Варна, чиято идея ни помогна да инициираме играта „Моето оф-роуд возило”. Затова, разбира се, ще публикуваме историята на неговия УАЗ в сайта ни, както и в следващия брой на списание OFF-road.BG. Красен получава и шапка на списанието и може да стиска палци проектът му да е сред победителите.

Няма ограничение в броя предложения изпратени от даден участник. Един проект може да бъде изпращан само един път. Няма ограничение във възрастта на гласувалите за играта „Моето оф-роуд возило” във Facebook, всеки може да гласува за повече от един проект, дори за всички посочени. В гласуването не могат да участват служители на „Сибо медиа” ООД. Купуването на списание OFF-road.BG не е условие за участие в играта.

И така, отново правилата накратко:
Изпратете снимки и кратка история на любимото си офроуд возило на е-поща magazine@offroadbg.net. Стискайте палци проектът ви да бъде оценен от нашата комисия или от феновете на списание OFF-road.BG във Facebook. Гласувайте за любим проект или накарайте приятелите ви да гласуват за вашия проект.
Спечелете страхотни награди от Pentax и списание OFF-road.BG!
Забавлявайте се!

Comments are closed.