игри и конкурси / Интересно

„Моето оф-роуд возило”: победителите от фаза 1 в играта на OFF-road.BG

moeto_vozilo_off-road.bg-oktomvri1Вече са ясни победителите в първата фаза на играта на списание OFF-road.BG „Моето оф-роуд возило”. През октомври в надпреварата се включиха цели 13 машини, за които се проведе паралелно гласуване, както следва – избор на експертите и избор на феновете. Комисия от 5 човека със сериозен опит и постижения в оф-роуда даде своя глас за най-добър проект, а паралелно на страницата ни във Фейсбук, феновете на списание OFF-road.BG можеха да изберат своя фаворит.

Очаквано или не, имаше известни разминавания в двете гласувания. Но пък всички взеха присърце идеята. И заради ентусиазма на участниците в играта решихме да наградим всички допълнително – ще напишем за всички участвали проекти на страниците на следващия брой на списание OFF-road.BG. Нека това е стимул и за следващата фаза на „Моето оф-роуд возило”, която можем да кажем, че вече тече.

И така, победителите за месец октомври от гласуване на журито са:
1-во място: Георги Георгиев и Nissan Patrol. Той печели страхотен мултитул Puma
2-ро място: Илиян Белов и Toyota LC. Илиян печели годишен абонамент за списание OFF-road.BG
3-то място: с равен брой точки Toyota LC на Диян и Любен Диневи и Nisan Patrol на Борислав Борисов
4-то място: Стоян Францов и УАЗ 469
5-то място: Асен Иванов и Suzuki Samurai
Подгласниците на Георги и Илиян печелят шапка на списание OFF-road.BG (в случая на братята Диневи по една на човек).

moeto_vozilo_off-road.bg-oktomvri2Ето и победителите от гласуването на нашата Фейсбук страница (отчитахме харесванията до полунощ на 7 с/у 8 ноември):
1-во място: безапелационна победа за Преслав Василев и Honda TRX450R
2-ро място: Денислав Димитров и Suzki Vitara
3-то място: Георги Георгиев и Nissan Patrol
Преслав печели едногодишен абонамент за списание OFF-road.BG. Същата награда, изтеглена на случаен принцип, печели и Светла Георгиева от Враца (тя е дала гласа си за Денислав).

Ще се опитаме да се свържем с печелившите, ако не успеем с някой, нека се свърже с нас във Фейсбук, на ЛС във форума Offroad-Bulgaria.com или на e-mail: magazine@offroadbg.net, за да уточним доставянето на наградите.
На ход е втора фаза от играта „Моето оф-роуд возило”! Изпращайте своите предложения и се надявайте шансът да ви се усмихне!

Comments are closed.