Интересно / събития

VIII Национален оф-роуд събор в Приморско

offroad_sabor_primorsko_2015От 1 до 6 септември 2015 година, плаж „Перла“ в черноморския ни курорт Приморско ще е домакин на VIII Национален оф-роуд събор. За поредна година среща ще си дадат любителите на 4х4 и офроуд машините от цялата страна, обединени от форума OFFroad-Bulgaria.com, а за радост на всички и тазгодишният събор ще трае цяла седмица.

VIII Национален оф-роуд събор се организира с официалната подкрепа на община Приморско и обещава много емоции на всички посетители на мероприятието. Докато първите дни ще са посветени на настаняването на участниците и събиране на групи по интереси, то втората половина на седмицата ще бъде подчинена на адреналина и активните забавления.

Организаторите от оф-роуд клуб „Приморско“ са предвидили няколко атрактивни надпревари, като блатен и плажен траял с високопроходими автомобили, сляпа навигация, дамско състезание и други. Съпътстващата програма ще включва разнообразни атракции, сред които DJ парти, бузуки вечер и голяма празнична заря. За настаняването на гостите на VIII Национален оф-роуд събор, община „Приморско“ е разрешила свободното къмпиране в гората на плаж „Перла“ за дните на мероприятието.

Ще ви припомним, че по време на миналогодишния събор се проведе и първата българска оф-роуд сватба.

Comments are closed.