АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / тунинг

Vilner с карбонова програма за новия Range Rover

range_rover_autobiography_carbon_vilner-1Българското тунинг ателие Vilner обяви нова програма за доработка на новото поколение Range Rover. Акцентът на стилистичните работи е карбонът, като този материал заменя доста от баналните пластмасови детайли в луксозния всъдеход.

Пластмасовите акценти от екстериора на новия Range Rover са заменени с идентични елементи, но изработени ръчно от карбон. Свръхлекият и високотехнологичен материал е използван за направата на рамката около предрадиаторната решетка. От карбон са изработени и страничните лайстни, които свързват предните и задните врати.

Карбоновият пакет на Vilner за новия Range Rover предвижда още терапия за капачките на огледалата, част от предната и задните брони. Всичко това е увенчано с карбонови букви, които изписват бранд името на Range Rover върху предния и задния капаци.

„За разлика от автомобилните интериори на Vilner, които задължително са уникални, този карбонов пакет ще е първия продукт на нашето студио, което ще се предлага в ограничен тираж“, пояснява основателят на компанията Атанас Вилнер.

Естествено, специалистите на Vilner не биха се задоволили само с карбонова терапия и внасят заплашителна нотка в излъчването на този Range Rover Autobiography с комбинация от гланцова и матова черна боя върху 21-инчовите джанти.

Това, което снимките на този Range Rover с бензинов V8 и 510 к.с. не показват, е допълнително монтираната от Vilner звукова система, която с едно натискане на бутон „изправя“ ауспуховите гърнета на автомобила.

Comments are closed.