MOTO & ATV / ГАЛЕРИИ / Мотокрос Новини

Започна първият Мото салон в София (галерия)

moto_salon_sofia_2015Днес бе открит първият Мото салон в София, организиран от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в нашата страна (ААП). Лентата на откриването в зала 4 на Интер Експо Център в столицата прерязаха заедно председателят на ААП г-н Стоян Желев и изявеният ни многократен шампион по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой.

По-рано през деня се състояха и първите пресконференции на част от изложителите в Мото салон София. Бяха представени най-новите модели на Honda, Harley Davidson, Suzuki, MV Augusta, BMW и Peugeot. Специален гост на щанда на Kymco бе звездата в сноуборда Сани Жекова, която участва в представянето на новите мотопеди на компанията.

На първият Мото салон в София, който ще продължи до неделя, са представени общо 55 нови мотоциклета, 30 скутера, 9 велосипеда, както и артикули и продукти, свързани с мотоциклетите – облекла, масла, гуми и други.

Работното време на Мото салон София е всеки ден от 10 до 18:30 ч. Цената на билета е 5 лв. за възрастни, а за деца входът е безплатен. Посетителите участват в голяма лотария с множество награди.

Comments are closed.