АВТО 4x4 / концепции

Започнаха тестовете на Rolls-Royce SUV

rolls-royce_suv_muleСлед като официално бе дадена зелена светлина за проекта Rolls-Royce SUV, от британската компания за свръхлуксозни автомобили вече започнаха малко по малко подготовката по своя първи кросоувър.

От компанията показаха официални кадри на първото тестово „муле“ на бъдещия Rolls-Royce SUV, което описват като прототип в доста ранна фаза на развитие и което (за щастие) няма нищо общо с това, което ще видим след време.

rolls-royce_suv_mule (1)Прототипът на Rolls-Royce SUV представлява скъсен Phantom Series II с променена задница. И докато мулето няма нищо общо с продуктовия модел, от Rolls-Royce казват, че загатва за предстоящия „луксозен автомобил, подходящ за всякакви терени“.

rolls-royce_suv_mule (2)Тестовете на прототипа на Rolls-Royce SUV започнаха тази седмица, в частност проверка на окачването, което щяло да вози като „летящото килимче“ както на пътя, така и извън него. Освен тестовата програма инженерите ще изпитват пътното поведение и стабилността. Част от изпитанията на бъдещия Rolls-Royce SUV ще се проведат на т.нар. „белгийски павета“, представляващи доста друсаща настилка.

Comments are closed.