АВТО 4x4 / оф-роуд оборудване

Заводски 4-инчов лифт кит за Jeep Wrangler

jeep_wrangler_lift_kit_factoryКогато си купувате нов Jeep Wrangler не си взимате просто нов автомобил. Купувате си по-скоро едно чисто ново пано за рисуване, върху което можете да правите каквото си поискате. Явно и от Jeep осъзнават този факт, след като отвориха пазара за Mopar и Jeep Performance Parts части и аксесоари. Сега вече можете да играете на едро, но да останете „сток“.

От май тази година Jeep Performance Parts ще предлагат 4-инчов кит за повдигане на Jeep Wrangler. За първи път видяхме въпросния комплект окачване на представянето на 2015 Moab Easter Safari концептите. Показаният на снимката Red Rock Responder е на точно такова окачване. Аксесоарната линия на Jeep предлагаше и 2-инчови комплекти, какъвто са на Wrangler African и Jeep Chief концептите, също показани на Easter Safari.

Комплектът включва нови пружини, амортисьори с външни съдове, нови носачи, нови кардани и карета за тях, удължени спирачни маркучи, комплект за удължаване на кормилния прът, кормилен демпфер и всички необходими дреболии, за да се завърши инсталацията. Цената на пакета е $2250, но за съжаление се предлага само за 4-вратия Jeep Wrangler от 2007 г (актуалният модел).

Ако наистина искате да сте наравно с големите момчета, трябва да разгледате и други аксесоари от Jeep Performance Parts каталога: готови за вграждане преден и заден Dana 60 мостове с предавателни числа 4.88 или 5.38, както и спирачки от Ram 3500. Ако ще поемате по този път, пригответе си $13,100 за цялостно завършване на проекта.

За съжаление, предложените оф-роуд опции за тунинговане на Jeep Wrangler са валидни само за САЩ, но все си мислим, че у нас има доста добри канали за внос както на части, така и на готови автомобили от Америка.

Comments are closed.