GoPro / МАГАЗИН

Зареди лятото с камера GoPro Hero3 и подарък от OFF-road.BG

goPro_hero3_offroadbgСписание OFF-road.BG ви представя уникалната екстремна камера GoPro Hero3 сега със специален подарък*, с който да заредите лятото и да се впуснете в невероятни приключения.

GoPro Hero3 e най-мощната, най-малката и най-леката камера в света! Водоустойчивa, безжична, дигитална камера, способна да заснема видео и снимки по време на любимите ви екстремни занимания и други активности на открито. Заснема видео с професионално качество, с два пъти по-добра резолюция и два пъти повече кадри в секунда спрямо предишните модели и също така 2Х по-добра картина при слаба светлина.

gopro_hero3_smartphoneВграден в камерата Wi-Fi означава, че тя може да бъде управлявана и от вашия смартфон или таблет с инсталирано приложение на GoPro. Снимките, направени с HERO3, са 3Х по-добри и сега разбиват с изключително висока резолюция, 30 кадъра в секунда. Напълно подобрена аудио система, която може да улови еднакво добре нежните тонове на музиката и завладяващите спортни възгласи.

Новите модели GoPro Hero3 са White, Silver и Black. Дизайнът е олекотен и самите устройства са по-компактни. Новостите започват с външния вид, но далеч не приключват с това.

Базовият модел за серията е White Edition. Със своите 5 мегапиксела, 1080p full HD картина и интегрирано Wi-Fi устройство, тази камера дава страхотни възможности за заснемане на екшън видеоклипове от всеки любител.

Моделът Silver е полупрофесионален като характеристики – по-добра оптика, снима в резолюция до 11 мегапиксела и с отлично качество дори при слаба светлина, има регулация на белия цвят и прави 30, 25 и 24 кадъра в секунда във формат 1080p (16:9).

GoPro_Hero3_1GoPro Hero3 Black Edition е професионалистът в семейството. Този компактен уред предлага качество, достойно за киноекран, и е най-малката камера за 4K картина в света. Той може да бъде използван в специалния режим Protune, който дава капацитет за снимане, сравним с този на професионалните камери. Моделът Silver също може да бъде настроен на такъв режим, макар и с по-скромни характеристики.
Освен, че снима перфектно в немислимо висока резолюция, GoPro Hero3 Black предлага и опцията да се правят снимки едновременно с видеозаписа. Това отнема неудобството от превключването на камерата от един режим на друг по време на движение или нуждата от няколко камери едновременно. С 12-мегапикселова картина, стъклена леща, възможност за 60 кадъра в секунда при 1080p full HD, Hero3 Black е камерата, която всички ценители на екшън видеото чакаха.

Цени: White – 479 лв.; Silver – 679 лв., Black – 879 лв.

gopro_hero_3_offroadbg2

САМО СЕГА, ДО 30 ЮЛИ 2013 Г, СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG ВИ ПОДАРЯВА ВИСОКОСКОРОСТНА 8GB SD КАРТА* КЪМ ВСЯКА ЗАКУПЕНА ОТ НАС КАМЕРА GOPRO*!

А, АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ДОЙДЕТЕ ПРИ НАС, ЩЕ ВИ Я ИЗПРАТИМ БЕЗПЛАТНО** НА ПОСОЧЕН ОТ ВАС АДРЕС ЗА ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ

Камерите GoPro могат да бъдат разгледани и закупени в редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”. За повече информация: тел. 0896 833 822, e-mail: magazine@offroadbg.net

* Промоцията е валидна от 19.06.до 30.07. 2013 година или до изчерпване на наличните количества камери и/или SD карти

**Безплатната доставка е възможна в населени места с офиси на Тип Топ Куриер. Ако клиентът желае доставка с друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка.
Цената е с включен ДДС. Списание OFF-road.BG си запазва правото за промяна в цената. Количествата са ограничени!

Comments are closed.